fibrod

assalamualaikum... harini sy pegi scan,, Alhamdulillah 8w5d...nampak heartbeat...kebetulan baby gerak2....tp doc ckp sy ade fibrod... sape2 ade pengalaman mcm sy tak kt sini... ??

6 Balas

nak tanya, pergi scan klinik swasta ke? sbb saya 6w nurse kata buka buku pink 10w nanti. teringin juga nak try scan

3y ago

boleh pergi swasta nak check. 6w biasa nampak kantung dah. ada setengah org dah nampak janin and heartbeat 💓