Nak tnya , kongsi pengalaman kalau ade pengalamn yg sama plishhhh . I is sedih

Sy pregnant 8 mnggu , haritu ade dot drh sikit so decide utk pegi jmpa doc . tpi pegi scan doc ckp nmpk kantung je . Dia bg date 2 mnggu lagi utk jmpa semula . Ade sape2 pernah ade pengalaman yg sama tak dngn sy ? #First_Pregnancy #takut

2 Balas

normal sis