Nak tanya momy2

Assalamualaikum , harini msuk 28 mnggu . Air ketuban saya dah mula leaking . Sekarang saya ada di hspital . Doktor suruh saya bertahan dulu jgn bersalin lgi . Saya nak tnya pndapat semua , risiko ka kalau bersalin 7 bulan . Terima kasih

1 Balas

Walaikumussalam..saya bersalin haritu pn 27m 6h cuma baby la prem dok dlm balang. Risiko xda kt kita cuma dkt baby jela tp dkt sana nurse ng doktor jaga baby tue. jgn risau xda apa pn. mommy kuat tauu💪