34weeks

Saya nak tanya kalau bersalin 34weeks ada apa2 risiko ke kat baby ? Ada mommy pernah bersalin pramatang tak ? Boleh kongsi tak ? Sebab saya dah keluar air ketuban , tapi doktor kata ahad/isnin baru bersalin .. mungkin induce ..

1 Balas

depends if baby tak ada masalah and berat okay. usually kalau apa2 pun kena tahan icu/wad untuk pantauan but they will grow up normally mommy don't worry 😊 semoga dipermudahkan