Mohon doa mudahkan bersalin

Saya dah admit hospital sbb leaking air ketuban. Mohon doakan saya dimudahkan bersalin hari ni. Bukaan baru 1cm. Terima kasih saya doakan juga semua ibu2 dimudahkan urusan. Amin

24 Balas

Alhamdulillah saya dah selamat bersalin mlm td pukul 1.50. Terima kasih utk semua dia. Moga yang baik2 akan berbalik pd mommy semua juga ☺️

1y ago

tahniah mommy. selamat berpantang😀

Semoga dipermudahkan urusan bersalin, baby sihat selamat insyallah aamiin. Sya pun tengah menunggu ja ni, bila2 ja baby keluar 🤲🏻

1y ago

Amin, tq moga dimudahkan juga ye nti

moga Allah mudahkan urusan sis bersalin. moga selamat dan mudah semuanya. moga baby dan sis sihat wal'afiat amin ya Rabb. amin ya Mujib

1y ago

Amin ya rabb. Tq

Moga dipermudahkan urusan buat ibu yang sedang berjuang melahirkan zuriat. Moga selamat ibu dan bayinya.. amin..

Moga Allah permudahkan segala urusan awak & moga awak dan baby selamat serta sihat, aamiin

Semoga dprmudahkan urusan bersalin,ibu dan baby sihat wlaufiat aamiin.

semoga dipermudahkan urusan puan dan selamat melahirkan baby. 😃

semoga dipermudahkan segala urusan bersalin .moga ibu n bby sihat

Semoga d permudahkan urusan bersalin. Aamiin, doakan sy juga ye

aammiin semoga di permudahkan..sy pun menunggu hari ..