Mommy Redha

Assalamualaikum.. harini dh 4 hari admit ward.. Kena admit sb kedudukn bby oblique. sdgkn masa scan 36 minggu kpala baby dh trun bawah. Rasa teruji sgt masa hujung kehamilan ni ?pagi td scan kpla baby dh duduk sblah kanan pulak. trus doc suruh ceaser esok. Doakan sy dipermudahkan mommies. .

1 Balas

Hospital kerajaan ke? Sy ms 36w pun baby tiba2 melintang...tp doc bg balik. 37w baby masuk laluan balik...sy sujud lama2 tiap kali solat

5y ago

Sama2. 🥰