Positif tak macam ni (upt)

Assalamualaikum. Harini cd saya yg ke 28 dan dpo saya yg ke 12. Kalau ikutkan lagi 3 hari nak period. Sebelum ni saya pernah gugur 8/5/2020. Sebelum ni saya pregnant ada sakit pada breast, Tapi kali ini takda tanda2 apa. Pertama kali Saya ada guna kaedah opk pada cycle ini.

Positif tak macam ni (upt)
13 Balas

Alhamdulillah positif nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉 https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7

positif. Just repeat lg smpi terang. Sepatutnya akn makin every 48hrs. Semoga ada rezeki awk kali ni.

4y ago

Alhamdulillah. Terima kasih

samalah akk, sy pun gugur 9/5/2020. moga moga ada rezeki akk lepas ni. doakan sy jugak ye akk.

4y ago

saya baru nak masuk 3 bulan dah gugur. Yelakan kita kena redha. Semoga ada rezeki awak lepas ni amin

Saya pun mcm ni juga,Blum nampak sangat..harap2 Ada rezeki kita..aamiin

4y ago

alhamdulillah

Tahniah sis. Doakan moga ada rezeki utk sy jugak ye. ☺️

Bulan lepas test sye mcm nie sis.. Skrg nie sye bru habis period

4y ago

klau mcm tu mmg sis btul pregnant la sis.. Tahniahhh 👏👏👏mungkin belum rezeki sye sis

sy pown mcm niey jgk..semoga kite ade rezeki k..

aamiin aamiin ya Allah, terima kasih akk fii

Tahniah sis.. Doakan sy juga prgnant ya

𝑐𝑜𝑛𝑔𝑟𝑎𝑡𝑠𝑠