Cyst masa mengandung

Sy baru 12minggu dan masa scan doktor kata ada Cyst bersaiz 3cm. Saiz ni consider as kecik lagi dan Doktor kata kadang² cyst akan hilang sendiri. Tapi ada kes cyst akan membesar dan perlu rawatan selanjutnya kat hospital. Sesiapa berpengalaman ada cyst masa mengandung? Ada kesan kat baby tak bila ada cyst?

2 Balas

ya.. sama..sy pun Ada cyst 3cm.. now pregnant 11week.. doc kata tak ganggu pregnancy pun . asal jgn je cyst Tu membesar.. so sy pun fikir positif je.. in shaa Allah takda apa

2y ago

terima kasih utk perkongsian ni. hope we can get thru this inshaa Allah ❤️

saya ada cyst dari sebelum mengandung. dah selamat bersalin dah skrg Alhamdulillah semua ok je. cyst pun takde dah

2y ago

Alhamdulillah.. harap² cyst sy pun hilang sendiri inshaa Allah ❤️