Doakan saya dan suami dikurniakan rezeki zuriat ❤️

Assalamualaikum hai semua mommies and mommies to be. Doakan saya dan suami dikurniakan rezeki zuriat dalam masa terdekat ye ? Kami dah kawin 1 tahun lebih dah tapi masih belum ada tanda tanda mengandung ? Semoga Allah murahkan rezeki zuriat buat kami suami isteri ❤️ dan semoga Allah murahkan juga rezeki mommies2 semua yang mendoakan kami ? in shaa Allah aaminn

9 Balas

semoga kita dkurniakn rezeki zuriat tahun ini... saya dah kawen 7 tahun belm ade rezeki lg