Kerja kosong yg bleh bawa bayi bersama2

Assalamualaikum & hai semua.. Ada x yg tahu kerja apa yg boleh bawa bayi bersama? Sy nk cari income.. Sy dh cuba buat dropship tp xmenjadi.. Xnampak sgt hasilnya..Sy rasa sy lebih baik kerja bergaji. Ada yg bleh bagi suggestion x?

1 Balas

Kalau mcm tu, anak hantar pengasuh. U boleh pergi keje, ambik yg office hours. Bukan senang nk keje bergaji tp bawa anak bersama2. Mostly majikan x benarkan. Kalau ada pun, keje taska lah. Awak letak anak kt taska dan awak pun keje taska skali. Kalau anak letak pengasuh, byk keje you boleh explore.