Sabun,lotion,bedak yg wangi

Hai mommies.. Bleh x share produk sabun,lotion & bedak yg wangi utk baby? Sblom ni sy pakaikan produk sebamed. Now sebamed dh habis,cuba pakai hadiah hamper org bagi tp semua baunya x wangi macam sy idamkan. huhu..

4 Balas

Unsur fragrance memang tak digalakkan untuk baby sis. Boleh menyebabkan kerengsaan pada baby. Bedak pun tak digalakkan sebenarnya. Boleh cuba mustela, cetaphil, aveeno, pigeon natural botanical, all we know by mother care. Ini yang best bagi saya la. Hehe

sya guna mandian fiffy,lotion anakku bedak carry junior botol blue wangi sgt saya suka.minyak kayu putih dan untuk muka lotion snow white pink alhamdulillah serasi semua

body wash fiffy yang jeju/cherry blossom tu wangi 🌸

anakku..