nk tukar susu

Salam..sy nk tukar susu bby sy..skrg dye mnum susu Enfalact A+..sy nk tkr ke susu yg murah skit..tpi sy tkot plak bby sy x bleh trima susu lain..sblom ny tkr similac dye x bleh berak..tkr blik Enfalact bleh je berak..mcm mne yer? Enfalact mhal sgt..dkt speedmart 77.50 untuk 1 paket..sy nk tkr yg murah skit..mommy2 bleh cdangkan x susu ap yg bgus..?

1 Balas

Sis cuba usha harga enfalac kt kedai bby pulak. Selalunya murah sikit dari kedai biasa ni. Saya selalu beli kat kedai bby je. Even tak kurang banyak tp membantu jugak. Anak saya minum s26.

5y ago

Murah dh tu. Heheh.