Letih @ Malas

Assalamualaikum hai semua.. ada tak ibu² yang waktu mengandung rasa penat sangat @ malas sangat² sampaikan kebanyakan kerja suami yg buat 😂 ...kadang² nak masak pon rasa macam malas.. beli aje.. waktu anak pertama dulu, suri rumah.. Alhamdulillah ..tak ada masalah .. siap boleh tolong mak mertua masak, buat itu ini.. sekarang ni mungkin dah kerja, jadinya badan rasa malas nak buat apa² .. pernah terjadi tak? sbb saya rasa tahap malas saya ni teruk sangat² .. hahahhahaha

25 Balas

sy dh 29mngu5 hri..letih malas semua ada..tp nk buat mcm mna..anak semua dh keja..suami pn kja klau x masak anak yg umoq 9 thun dn 4 tahun nk mkn..mau x mau kena jugk la..kadang tu memng letih sngat2 suruh suami beli kn lauk n buat keja rumah..anak blk mlm depa pulk buat keja bntu waktu mlm..siang kurng la sikit keja yg nk kena buat

4y ago

amiiinnn