first trimester

Assalamualaikum nak tanya ada tak ibu2 yang masa first trimester rasa malas sangat nak buat kerja??nak masak pun kelaut,pembawakan baby ke ni?

1 Balas

Ehh xdelah pmbawakan baby. Maybe rs penat tu sbb mls nk masak. Sy dulu x larat nk msk sbb morning sickness n rs letih. Nsb baik smp 3 bulan je. Then after tht, rajin msk. Tp bila mak dtg, dia jelah yg msk.

3y ago

Thn kuatkan semangat hilangkan mls tu. Sbb org tua ckp klu time kita preg, baby byk ikut pgai nnti. Cnth klu kita suka marah2, nnti baby lahirpun jenis baran.