Berlaku Ovulation ke tidak?

Assalamualaikum hai selmat petang. Just nak tanya, sejak beberapa harini cm saya sudah menjadi watery,(dlm 2 hari) lpas tu harini bila cek opk mmg positif terang benderang 2 line. Tapi saya mmg ada buat bbt, bila cek bbt suhu blm ada kenaikan, shak 2 hari lepas 35.81, 36.26 lpas tu harini suhu turun semula ke 35.98. Nak tanya ye, ovulation rasa2nya ada terjadi atau tidak ya? Sebab suhu tidak meningkat dr yg sebelum fasa pertama(slps habis period).

1 Balas

wslm..maaf puan sy tiada pnglmn mnggunakan opk.. utk tahu waktu subur dan sesuai utk bersm sy hnya guna kalender period yg ada d google apps ia lebih mudah utk tahu bila waktu sesuai dan subur... papepn.sy doakan mg apa puan hajati di makbulkan olehNya..Allahuma aamiin dan d pmudahkan segalanya..aamiin