BBT & OPK

Hi semua. Kita ni dah 2 hari xcheck opk sbb esok lusa maybe nk period.. tapi kita tak rasa nk period lagi.. chart bbt suhu naik takat 36.90 aje.. but opk sy xtahu & xbuat nanti kecewa.. nk check hcg pun awal jugak lagi kalau ikut kan.. Tapi memang kadang kalau nk period suhu naik ke? Atau turun sepatut nyer?? #adviceappreciated

BBT & OPK
4 Balas

Mcm sy suhu bdn naik tp hamil..smpai suami tegur knp bdn awk panas demam ke…few days lps tu buat upt sbb period delay 2hri.

2w ago

Sebenarnya kalau spotting wktu pregnt bnyk yg xnormal..tkut ancmn kggurn

Kadang depends pada org. Kelmarin suhu saya tiba2 naik. Kejap je 1 malam. Harini saya period

2w ago

In Sha Allah sis saya doakan ada rezeki sis & suami. Saya dulu pregnant yg survive takda spotting. Yg spotting2 semua gugur. Harap sis dpt berita gembira

Sis hari ni dah dpo berapa? Dah test upt?

2w ago

dpo13.. klo ikut chart kt.pic.tu.. xbuat.. sbb takut esok.lusa.period..