BBT chart possible pregnancy??

Hai nak tanya ada x sapa2 sni bbt chart mcm ni end up bfp? Sekarang saya 10dpo, biasa b4 nak period ni belakang akan sakit gila2, yg skrg just sakit tapi xdala sakit yang melampau2. Sepanjang 8dpo hingga 10 dpo saya mmg ada rasa cramp dkat perut rasa2nya implantation ke tu? Selama hampir 2 tahun saya berttc inila 1st time dpt chart yg cantik mcm ni b4 ni asyik rocky saja😅😅. Alhamdulilah lpas kurang sikit berat ada improvement dr segi suhu dan opk.

BBT chart possible pregnancy??
1 Balas

Graf tak penuh mungkin sebab tu tak nampam rocky tu. Still kena tunggu longest LP tengok suhu turun or tak. Cramp during dpo tak menjanjikan pregnant or tak

3y ago

Haha klu b4 ni lg rocky, sbb lgsg x keluar garis merah2 tu. Susah cari hari ovulasi. Tulah mmg kna tggu smpi af due baru akan tahu kan 😅 tp ada x yg mcm ni dpt bfp