Boleh tahu preggy or tak?

Saya ada buat bbt, kalau ikutkan apps dpo14 harini. Kalau korang tgk suhu bbt tu, agak2 boleh tahu ke dah lekat or belum? Sbb org kata dgn bbt ni boleh detect kita hamil or tak. Nak tanya pendapat korang

Boleh tahu preggy or tak?
2 Balas

Line still ats cl Tp suhu pon de naek trun. Jd kemungkinan tu de boleh xde pon ye. Try la cek upt. Mana tau ada. Semoga ada rezeki bulan ni

5y ago

aamin . Terima kasih awak

Kalau lepas dpo18 suhu still tinggi InsyaAllah pregnant. Selagi tu xboleh confirm lagi lekat or x. Dpo14 dh boleh try upt sis.

5y ago

Boleh try upt.