blighted ovum atau tidak?

assalamualaikum hai saya nak tanya..skrg saya 7 weeks pregnancy.. masa saya 5 weeks saya check doctor ttg pregnancy saya..tapi doc x dpt detect the baby...dalam kantung baby x ada..doc suruh dtg lagi after a few weeks.. saya plan next week saya 8 weeks saya nak gi checkup balik tgk condition baby.. tapi betul ke ni blighted ovum..kalau betul saya kena standby gugur ye

2 Balas

Tula..harap ada rezeki..risau pun ada tp skrg ni alahan mcm teruk.. deria rasa dan deria bau function betul 😆 tapi risau kalau kantung masih kosong.. kira 8 weeks saya dh bole repeat scan la kan..