10 weeks with no heart beat and baby seen

Hai mommies, last night i scan untuk bukak buku merah. Kalau ikutkan I dah 10 weeks. Tapi, heartbeat or baby tak nampak lagi. Kantung membesar dengan cantik, yolk sac pun ada. Doc suspect BO (Blighted Ovum) and suruh datang lagi 2 minggu kalau ada progress. Ada tak mommies yang pengalaman macam i? I sedih sangat sekarang, ni my first pregnancy after 8 month kahwin 😢😭#firstbaby #bantusharing

1 Balas

Sy pun macam ni. Scan 6weeks till 10weeks kantung kosong. Genap 11 weeks gugur terus.