Tanya pendapat mummy2...

Assalamualaikum... hai mummy2 semua... betul ke org kate law baru je dpt tau pregnant jgn cepat sgt bgtau saudara mara, kawan2, ahli keluarga... nnti xde rezeki. (Keguguran)..bukan ke rezeki itu Allah yg tentu kan..

14 Balas

Kalau nk beritahu biarlah kandungan lebih dari 3 bulan atau melepasi 1st trimester. Mcm saya x hebohkan langsung pun. Yg nampak perut saya je la yg tahu saya pregnant.Bila dh bersalin org tertanya tanya bila masa pulak saya mengandung. Hehe

5y ago

Tq FOR info sis 😁