Tanya pendapat mummy2...

Assalamualaikum... hai mummy2 semua... betul ke org kate law baru je dpt tau pregnant jgn cepat sgt bgtau saudara mara, kawan2, ahli keluarga... nnti xde rezeki. (Keguguran)..bukan ke rezeki itu Allah yg tentu kan..

14 Balas

Better lg baik diam je..bia awk n suami y tahu ..ad masa perlu berhti2 dgn org sekeliling kita pn xtaw org xsuka kita walaupun dia permah baik hty tp dsbliknya ALLAH s.w.t je y tahu..

Macam sy,,awal2 tau pregnat bgtau parents,,in laws n adik bradik..mintak doakan moga dipermudahkan segala urusan☺️☺️

Boleh je beritahu family dan sahabat terdekat.. moga mereka doakan kebaikan dan keselamatan sehingga bersalin.

Selalunya org tua pesan.. benda awal2 lagi Nak hebohkan.. doakan baik2 semoga dpermudahkan..