Duduk tepi pintu

Nak tanye mummy2, sbb tadi mak mertua call bgtau jgn duduk tepi pintu... x tau sebab ape... mummy2 tau x kenape??? pesan org2 tua kan...

8 Balas

Pantang org tua dulu3..dduk d tangga pun tak bole..hari tu sya bru nk dduk d tangga,mak mertua tegur sya tak bole dduk..

Pantang org2 tua klu ddk dkt pintu cm tu jg baby nanti lmbt nak kuar dia tggu ja dkt pintu rahim tu

Pantang untuk orang mengandung tu sis kalau petua orang2 tua dulu yg pesti nya x baik lah kan

Jenuh la. Dlm bilik, katil sebelah pintu je. Acane tu?

Pantang orang tua dulu2.. Tapi kdg2 xingat duduk jugak

Betul jangan duduk

Susah nk bersalin

Not sure.