jantung baby

Assalamualaikum hai momy2 saya nak minta doakan anak dalam kandungan saya ada jantung dan nampak boy ataw girl saya takut dengar owg ckap baby scan tapi jantung tadak dan terpaksa kena cuci.. mintalah baby saya sihat saya scan 4/8 ni utk 5bln.

2 Balas

Maaf sis... Tak brp fhm.. Dh 5 bulan.. Tp knp x de jantung pulak.. Knp sis dgr org ckp.... X rujuk doc ke.. Sory confius

5y ago

Ok tq semua saya bby first tuu yg risau sngad

Waalaikumussalam sis.. sebelum ni ada jumpa mana2 nurse/doktor kat kkia/swasta utk review/scan x?

5y ago

Ohh kalau camtu jgn risau sis.. kalau doktor x cakap apa insha Allah semua baik2 je.. fikir positif.. yg penting bagi baby ckup makan hehe..