Jantung baby bengkak

Hi ibu-ibu, ada sesiapa buat detail scan & doktor scan nampak jantung baby bengkak? Jantung baby saya bengkak & nanti akan refer ke pakar. Cumanya saya nak tahu if ada sesiapa yang pernah mengalami. Doakan bengkak jantung baby mengecut semasa masih dalam kandungan ni & semuanya akan baik dan sihat selepas melahirkan 😊

1 Balas

hari tu ade buat details scan jgk doc ckp jantung baby sy mcm ade kesan putih 1 tak semua baby alami..tp doc ckp tu tak bahaya selagi baby sy takde sumbing & kecacatan lain, cume doc suruh follow up scan lg lps 28 minggu sbb biasa benda tu akn hilang sendiri..ape pun semoga dipermudahkan urusan sis & baby sis🀲