Teringin sangat nak anak kembar..

Assalamualaikum hai mamy2 gojes... Yaya nak tanya .. Sebelum ni yaya pernah pregnant twin tapi gugur .. so adakah keberangkalian utk dapat kembar lagi tinggi ?? Sekarang pon yaya preggy 6week tak scan lagi.. harap dpt berita gembira huhuu .. tak dpt twin pon xpe jnji anak dlm kandungan sihat sempurna...

1 Balas

Waalaikumussalam. Aamiin ya rabbal alamin moga diberi kesihatan buat puan dan bayi #TAPactiveusers #TAPsupermoms