Miscarriage

Hai ibu² semua, sy nak tanya, ada x yg pregnant twin dlm ni? Sy kguguran kandungan twin sy, agak² masih ada potensi x utk dpt twin lg.. Sedih sngt² 😭#advicepls #ingintahu

1 Balas

wallahualam semua tu ketentuan Allah .jika dia kata ada lg rezki utk hamil kembar..in shaa Allah psti akan ada rzki tuk kita nnti pd ms akan dtg... percy pdNya..sbb kita.merancng tp Allah yg tntukan..mg dpmudahkan segalanya..aamiin