Teringin 🤤

Saya ni dari sebelum kahwin jenis tak suka budak , sekarang pon sama . Kalau ada budak saya tak pernah belek2 , pegang2 or dukung . Suami jeh rajin sebab dia ramai adik beradik, ank buah ramai , selalu sangat dah tukar lampin budak . Tapi kalau anak sendiri saya teringin nak kembar 🤣🤣 Suami pon kata , tak suka tapi nak kembar .... Dah pregnant 8w after setahun kahwin .. Alhamdulillah... Semoga kandungan saya sihat ☺️

1 Balas

Saya pn tak suka n tak pernah rs nk layan bdk. Sebulan sebelum pregnant sy tiba2 suka tgk baby..