Tips hamil kembar

Ada ke sape2 kat sini yg pernah preg twin 👀 bole share tips or perkara yg mmbntu utk dpt twin x

1 Balas

pernah hamil twin walaupun xde genetik. tp survive smpai 16w saja. klu ada genetik lebih mudah nk dpt dan survive.

3mo ago

mkn mcm biasa saja..sbb masa tu pjj dgn suami. sblm tu pernah gugur 1x. 6 bln lps tu pregnant balik, masa buka buku dktr scan kata ada 2 janin & jantung. masa gugur pun nmpk complete 2 janin yg dh sempurna.