Hi geng due june 2023

Assalamualaikum. Geng due june 2023 ada yg dah bersalin ke. Sy due 8 june. Sekarang dah 35weeks+. Kalau ada yg dah bersalin. Share la pengalaman sbb sy first time mom

40 Balas

Saya due 3/6.. sekarang dah 36w4d.. doakan semoga sya dipermudahkan segala urusan bersalin normal. Sebab ank pertama dulu sya emergency czer, yg kdua ni dr kata ada peluang nak beranak normal, tapi klau ada risiko lain terpksa czer kali kdua.. momyy redha jer asal bby selamat n sihat😁

1y ago

tq mommy😁😁