Hi geng due june 2023

Assalamualaikum. Geng due june 2023 ada yg dah bersalin ke. Sy due 8 june. Sekarang dah 35weeks+. Kalau ada yg dah bersalin. Share la pengalaman sbb sy first time mom

40 Balas

waalaikumussalam..saya 12june.. skrg ni slalu rasa² sakit blkng kejap² pergi tndas ..semoga dipermudahkan urusan bersalin kita ibu² untuk bersalin nanti aamiin 😆✨

sy due 3/6.. skrg 37w2d.. baby songsong plak.. esk sy kne msuk wad sbb doc nk try buat ecv(pusing bby) harap sgt bby bg kejesama sbb klau blh xnk kena czer.. doakn sy utk ari esok ye 🥰🤲

Saya due 2 jun..skrng pn dh ad tanda² nk bersalin jalan dh bukak 1cm tpi tkde contrction kuat..so doc bagi blik dlu..risau bby kluar awal..hahaha kena get ready dh ni

Saya due 6.6.2023 . Tapi doktor suruh serah diri masa 39weeks sebab ada gdm . Mungkin hujung bulan 5 lah admit sebab sekarang takde tanda tanda nak bersalin lagi .

Sy 21/6 berdbr2 juga ni lgi2 mak sy kata klau ikut dia msti bsalin dlm 36w 🥺 sbb akk2 sy smua bsalin ank prtma 36w skng sy ready2 je huhuhu fsttime juga ni

sy due 15/6 tapi nk kena serah diri lagi 4minggu.. 😂 Allahuu.. nervous rasa.. first pulak ni.. smoga dipermudahkan segala urusan kita semuanya ye ❤️

waalaikumussalam Sy 23/6 ni tapi tak ada tanda ppe lagi. smlm Sy g scan baby da pusing ke bawah tapi tak masuk jln lagi. ape mksd Dr tu ye😅

12mo ago

sy pun tak tau 😅 esok baru nk scan

Saya due 13/6, 16/5 kna jmpa pakar sbb baby 3.1kg (35w).. so kptsan pda pkar lpas scan sma ada kna branak awal atau tak😅

12mo ago

semoga dipermudahkan yaa

edd 11june .kalau tkde turun tnde hujung bulan ni . admit ward 5 june ,operate keesokan sbb request cezer+btl ..

Sy due 10 jun. Tp kna czer 28 mei ni sb bby songsang. Hurm. Sedih. Hrp 2 mnggu ni kpala bby dh turun. 😌