Hi geng due june 2023

Assalamualaikum. Geng due june 2023 ada yg dah bersalin ke. Sy due 8 june. Sekarang dah 35weeks+. Kalau ada yg dah bersalin. Share la pengalaman sbb sy first time mom

40 Balas

Saya due 7/6, perut mengeras sometimes and first time mom jugak so tak tahu nk expect apa. Ada rasa takut and risau sbb bnyk first time mommy bgtau sakit bersalin tu mmg ngeri. Diorg suruh exercise bnyk, nnt nk google workout third trimester.

1y ago

yaa betul..sy pun first time mom