Hi geng due june 2023

Assalamualaikum. Geng due june 2023 ada yg dah bersalin ke. Sy due 8 june. Sekarang dah 35weeks+. Kalau ada yg dah bersalin. Share la pengalaman sbb sy first time mom

40 Balas

wsalam.. hi awk 😁.. sy sbnr due 2hb 6.. tp sy kene beranak awal 2hb 4 plk.. haritu sbnrnya sy ad temujanji ong, pastu pakar sana scan dia kata jantung baby dh tkcomey dh.. tali pusat pon macam sorang terima darah tp ada rintangan, sorang lagi reject darahnya mai kat sy.. sy pon tkberapa faham sgt doc tu ckp 😅.. jd dia tahan sy wad haritu jgk, dlm kul 11 lebih duk dewan bersalin.. pastu kul 2 lebih masuk dewan bedah.. alhamdulillah allah permudahkan urusan sy, keluar la 2org hero plk.. berat 1kg ngan 1.2kg.. jarak dia orang 2min sorang keluar nya..

12mo ago

ya, terima kasih 😊