Hi geng due june 2023

Assalamualaikum. Geng due june 2023 ada yg dah bersalin ke. Sy due 8 june. Sekarang dah 35weeks+. Kalau ada yg dah bersalin. Share la pengalaman sbb sy first time mom

40 Balas

sy due 1/6..bru kuar ward smlm..prut mngeras tp xde tanda..spjg kt ward dr dh cucuk ubt matangkn paru2 bby..skrg 36weeks+2 day..jln dh bka 2 cm..dr ckp tgu je sakit dh boleh brsalin..

1y ago

sy pun 2/6 jugak . buat masa ni tkde apa2 tnda kua lg . perut mengeras pun tkde lg . harap semua mummy² dipermudahkan urusan bersalin nti . amin