Air ketuban kurang

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Baru scan 28 minggu. Doktor bgtau air ketuban kurang dan akan repeat scan minggu depan. Ade tips ke nak tambah air ketuban ni?

13 Balas

Owhh yeke..ok baik2..terima kasih..nnt boleh beli tembikai. Harap2 minggu depan scan ok la air ketuban ni

Buah tembikai 🍉 sy anak first pon kurang air ketuban lepas makan tembikai alhamdulillah okey ☺

banykkan minum air masak ye sis..makan tembikai n mimun air kelapa inshallah dgn izinnye

Banyakkan makan buah tembikao.sangat bagus utk tambah air ketuban.disarankan nurse kk sy

Ramai yg ckp buah tembikai boleh tmbah air ketuban...

Banyak kan minum ....insya allah membantu☺️

Bole tau x bacaan air ketuban awk berapa?

Maaf boleh tahu waktu ni brpe bacaannya?

Tembikai n air kelapa fresh