Soalan Berkaitan Meggi

Assalamualaikum dan selamat petang.. Saya nak tanya sedikit, kalau kita makan meggi ada apa apa effect ke dekat kandungan kita??

1 Balas

maggie sebenarnya kurang sihat jee untuk nutrisi . . n MSG dy tak bpe sesuai klau makn. .tp klau teringin. .boleh aje mkn just jngn sllu n kurangkan dy punya perench. . untuk badan sy,sy mkan maggie ramen too Alhamdulillah tade ape2 jd just tk amalkan n tk mkn bnyak. .just bg hilang tringin jee

5y ago

effect yg lain tde cuma kurang sihat jelaa ..sbb baby kan serap nutrisi dri apa yg kita makan