awal kehamilan makan meggi

assalamualaikum, maaf nk tnya kalau awak kehamilan boleh ke mkn meggi, sbb nasi sy makan semulut tak boleh nk telan, teringin sangat nk makan meggi kari, sy rase dlm 4-5sudu sahaja, xpe ke?

1 Balas

Makan maggi habiskan sepaket tu pun takpe. Sbb bukan makan selalu dan bukannya makan banyak sgt kan. Sekali sekala mkn junk food tk apa. Yg penting jgn terlalu banyak dan terlalu kerap je bab makanan ni. Makan je apa yg tekak nak. Pantang makan org lain ni dgr boleh, nk terima bulat bulat tu jangan. Ikut badan sendiri.

3y ago

tq sis, satu lagi asyik burger je boleh masuk siap beli daging ramly lagi buat sndiri... 😂masuk je bnde lain loya je 😭air pun boleh minum air batu je