Elok ke makan meggi

Hye assalamualaikum mummy's2 saya nak tanya.. elok ke makan meggi selalu.. minggu lepas saya dah makan meggi kari.. semalam saya makan meggi kari dengan meggi goreng.. harini saya makan meggi goreng.. huhu.. ada effect apa2 tak?#ingintahu

4 Balas

Hi. Sy punn tngh craving nk mkn meggi hujan2 pulak nie. Aduhai syahdu betul tp dah 7 bulan punn masih xberani. Tp kalau boleh jngnlah selalu mkn meggi nya. Kurang sihat kan. Stakat nk ghaso2 boleh la kot

1y ago

terima kasih ye

maggi kalau x pregnant pon x elok makan dengan kerap. cuba kurangkan ya. kalau tu je makanan yg boleh telan, kurangkan perencah dia. take care

kalau boleh jangan kerap sangat makan maggi awak tkde khasiat pun untuk bby . saya kalau nk makan pun sebulan sekali je buat raso raso

blh nk mkn magie tp jgn la kerap...sb magie to sush hadam...kita bila dh prgnt kn pnghadaman agk lmbat...nt strt la heartburn bgai...