Hamil tapi KELUAR ketulan keputihan coklat

Assalamualaikum Dan Salam sejahtera.. Sy hamil 1bulan..tpi 2 harini kemaluan sy kerap kluar ketulan2 coklat seperti keputihan yg berwarna coklat.. Dan kemaluan sy kerap Gatal2.. Bila sy buat test double line.. But line kdua ad samar2.. Sy tidak ada Sakit perut.. Dan dlm masa yg sma sy tgh kurantin covid-19.. Hnya kontrak rapat shja.. Apa yg perlu sy buat skrg? Gmbr ats 4hri yg lps.. Yg bawah yg terbaru..

Hamil tapi KELUAR ketulan keputihan coklat
1 Balas

Takut infection sbb gatal2 kan. Erm nak suruh gi klinik tapi tgh kuarantin

3y ago

Ye sis pegi hospital