First time hamil

pagi tadi 10/7, result keluar mcm ni. masih samar2 line. last period 15/6 haritu. sepatutny sy period bermula esok 11/7 tapi d sebabkn semalam keluar keputihan yg berwarna coklat trus sy check harini. adakah ini dikira hamil?

First time hamil
5 Balas

Positive la ni sis,,sy pun mula2 samar2 tp terang skit dr yang ni,lepas tu spotting bberapa hati then stop,,skrg sy 5weeks 4hr,,line makin terang

2y ago

ok sis ❤️

Nmpak mcm double line… saya dpt double line pun sblum period Alhamdullilah mmg mengandung 🥰

2y ago

Mnggu keberapa dah sis???

Cuba guna clearblue. Takut nak period pun boleh double line… kalau pregnant alhamdulillah

2y ago

ok sis. nanti sy try 👌🏻

Upt saya line pun mcm ni sis. tarikh last period kita pun lebih kurang 🥰

2y ago

amin .. 😍❤️

sy nk tnya lps kluar coklet tu ad kluar drh warna pink x

2y ago

oh ya ka..sy drah pink ja..tdy mgkin sbb naik moto kot ..tu skrg alhdulillah dh xkluar..smga kdgan sy baik2 sy...