Pendarahan

Pada tarikh 13/5 sy ad check upt naik double line dan selepas tu perut sy sakit macam period .kelmarin 15/5 sy ad try check lg sekali masih ad double line tp pd petang 15/5 keluar darah berwarna coklat. harini sy bgn dan tiba2 keluar darah berwarna merah kenapa ye? #firstbaby #firstmom #bantusharing

Pendarahan
3 Balas

better pergi clinic terus sbb saya haritu mcm ni juga last² doctor ckp kandungan terancam kena bed rest, lepas bed rest 09/02/2023 saya miscarriage tak ada rezeki.

Spotting during pregnancy is abnormal dear. Sila pergi ke klinik dengan segera ya.

pergi klinik awak.