PERTANYAAN BERKAITAN PERSENYAWAAN

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera. Ada tak ibu2 disini alami perkara ini.. Suami tidak lepaskan sperma di dalam, hanya diluar sj. Tp bila period dh x dtg sy dh jd x sedap hati. So sy check guna pregnancy test dan disitu naik 2 line means mengandung. Sy beli alat sampai 2 sbb x percaya yg pregnant.. Memg possibility tu tinggi ke even lepas di luar??? Ada sesiapa ibu2 yg mengalami x mcm sy???

PERTANYAAN BERKAITAN PERSENYAWAAN
11 Balas

Sya sma dgn sis..jarak dgn kakak ank no 2..10 thn..tngk dh lbh hari kita period...kita try cek upt..tututtt..line merah sngt..tk puas hati..sminggu lagi tu...kita cek upt jns lain plk..sma...sah lh kita pregnant... 😁

3y ago

Nk buat camna dh rezeki kn.. Sy ok ja cuma x percaya boleh lekat.. Sampai sekarang pun still x caya.. Husband pun sama gk