Rambut Gugur... Lepas Bersalin

Assalamualaikum...Salam Sejahtera Mom Mom Semua sihat sejahtera nye... Sye ZuRa Nak Bertanya ada tak Mom2 dalam Sini bBy kembang Selalu Dan Bila kembang Nasgi2 jerit2... bBy Sye 4 Bulan 15 Hari... Ada tidak Pertuan Utk atasi masalah Perut Kembung bBy....??? Sye Dah Guna semua minyak angin dan produk Tapi SaMa.. Sebelum ini selalu gak Kembung Tak macam ini teruk...

1 Balas

Ni isu rambut gugur ke anak kembung? 2 anak saya sebelum ni kene kembung perut colic.. Tetibe je menangis tanpa henti henti tanpa boleh dipujuk.. Samalah, minyak angin pun tak jalan.. Bila saya rujuk pakar, beliau kata akan elok sendiri.. Tp makan masa bergantung pada baby. Untuk anak ketiga.. Alhamdulillah kali ni saya guna minyak angin daun bidara.. Tiada masalah kembung. Tak taula pasal minyak angin ni atau memang perut die tak kene colic mcm abg dan kakaknye.. Tawakal je.. Insya allah