Jom kita SpA di rumah

Assalamualaikum dan salam sejahtera pada semua warga TAp.. 😘 Sihat ke tu?? Doa saya Moga semua sihat sentiasa dan sentiasa di bawah lindunganNya..Allahuma aamiin Okies dekat sini mak Fatimah nak share sesuatu yang mak Fatimah guna pakai bila rasa badan tak berapa nak sedap dan ok bila seharian sibuk uruskan rumah , anak dan etc. Di harap dengan perkongsian ini dapat melegakan kerunsingan mommy n daddy bila ada di rumah terutama bila dah penat melakukan pekerjaan kita rasa penat tiada masa tapi badan sakit perlukan urutan. Nak minta suami urutkan kadang2 bila dah penat dia akn tidur dulu jadi kita ada alternatif lain untuk melegakan nya. Ok machine ni namanya seperti di dalam gambar .Saya dah guna ni dekat setahun dah suami belikan. Sebab selalu rasa sakit dekat belakang bila berdiri lama atau bangun dari tidur. Ia boleh di guna pakai dekat bahu untuk urut dan sebagainya. (Bila urut tu siap pakej sendawa keluar angin tersepit semua ada..hihi😂🙈✌🏻)Saya share details dekat gambar ea.. Harap dapat membantu menyelesaikan masalah lenguh2 badan kita bersama. Nak2 bila anak makin membesar ia lasak dan kita pun sibuk hingga tiada masa untuk diri sendiri.Jadi bila anak dah tidur mommy boleh la ber me time dengan machine ini bagi melegakan lenguh2 badan , rest n relax. Sangat2 recomended esp pada mommy yang bukan hamil ea. Saya takut nanti bila share nanti mommy preggy 😅ingat boleh dan selamat untuk mereka semasa hamil menggunakannya. ❌Tidak sesuai untuk ibu hamil Saya beli di shopee 😉 Moga perkongsian saya ini dapat memberi manfaat pada semua. Kita sihat keluarga pun ceria..cewah gittew..😉😘✌🏻

Jom kita SpA di rumah
7 Balas

Wahh.. Baguslah. Moga ada rezeki lebih saya pun nak. Stay healthy supermom 😘

3y ago

Allahuma aamiin...😘u to mommy....❤️

Waalaikumussalam. Aamiin ya rabbal alamin. Tq share mommy Fatimah 💕

3y ago

most wlcme mommy raudhah😘😉

wow bestnya😍 macam kena beli satu ni😆

Waahh inshaallah nnti saya beli

tq atas perkongsian puan

bagus

👍