Sakit mcm senggugut awal kehamilan

Assalamualaikum dan hai. Sy nak tanya ade x mommies yg preggy awal kehamilan 7w mcmtu mula rasa mcm sakit senggugut kadang2. tapi xde pendarahan. ni first time sy kene. sebelum ni anak first takde mcm ni .

3 Balas

Taktau la nak kata.. sy pun baru balik klinik .. baby 6week6day .. rasa mcm senggugut.. time kencing tgk darah keluar.. terus pegi klinik .. tp alhamdulillah baby ok .. cuma hati risau..

4y ago

yeke sis? sy 31hb ni baru dtg balik utk scan sbb aritu scan doc kate xnampk lg baru 7w. anak first dlu 9w br nampak. risau plk yg num dua ni sakit senggugut.