normal ke pregnant tapi sakit perut mcm senggugut

Assalamualaikum semua.. sy baru pregnant 7w.. normal ke kalau selalu sakit perut mcm senggugut tu.. haritu sy nak buat buku pink, tapi nurse suruh dtg 10w nanti.. sy ada bagitau yg sy sakit perut, lepastu nurse ckp apa apa jadi terus pergi emergency je.. anak first ni.. tq semua

1 Balas

Krem normal. Sis boleh amalkan tips yg ada ini. Ada juga panduan ttg apa yg terjadi dalam kandungan sis sekarang. Cubalah guna tracker kehamilan kami! Anda akan belajar banyak benda baru :) https://my.theasianparent.com/perkembangan-janin-7-minggu