Scan

Assalamualaikum... Dalam pic ni nmpk kantung kosong ke..? Ni scan kt klinik swasta.. Sy tye doc kndungan ok x.. Dia ckp ok.. Tp tgok mcmm kntung ksong.. Kndungan 6minggu

Scan
24 Balas

Saya minggu ni dh nak masuk 6 minggu.. Nervous nak scan lg skali.. Sb hrtu masa 4 minggu taknampak kantung lg

5y ago

Yg sy scan tu 6minggu.. Skrg da 7 week.. Tggu 10 week bru nk scan blik..

Mmg awal mcm ni sis sy scan 7week pun nampak kantung aje..10week le atas insya aplah akan nampak jelas

5y ago

Baik sis.. Nti nk repeat scan kndungan 10w

Mmg mcm awal kalau scan 6 minggu.. Sbb sy scan hrtu 5 minggu tp sbb ada bleeding.. Sis ada bleeding?

5y ago

Pic kt atas tu sy scan mse 6week.. Skrg dah 7week lbih.. Alhamdulillah sejak pregnant xde lg bleeding cume alahan jela asyik muntah je

Normal 6w nampak kantung je.sy pn mcm tu jugak haritu.tp bile scan 9w ade heartbeat dah 😊

5y ago

Tq sis.. Nty 10 week sy repeat scan

6week kcik sgt nk nmpk..sy 6week scan mcm ni jgk..scan kmudian 8week dh nmpk tuan kntung

5y ago

Tq sis.. Nti sy repeat scan..

Saya pn baru scan haritu tp tkdela nampak heartbeat.. doc ckap dtg lg 2weeks

5y ago

awal lg tu, sy scan 5weeks pun ksong je. Bukak buku kt kk masa 10weeks doctor scan dh nmpk baby & heartbeat sekali. Banyakkan berdoa & gosok perut selalu sambil selawat insyaAllah 😊

Sy mcm tu jgk mse 6w tnggu lg 2 mnggu baru nmpk baby dgn heartbeat

Awal lg tu.biasa doc akan suruh repeat blik dlm 2 3 mnggu lg

awal lg.. mmg tak nampak lg. jaga diri baik².. be positive.

Awl lgi tu sis.. Nty klau da 10weeks ke atas akn nmpak heartbeat

5y ago

Sma mcm sya dlu.. Klau ikut kn last period da 6 week.. Tpi scan tk nmpak ap2 pun.. Pstu lgi 1 mnggu sya scan bru nmpak kntung..