mggu kndungan xsame dgn detail scan

hai mommy, kndungan sy dh 8weeks mgikut tarikh last period, tp bile scan smlm dkt detail scan tu kua 6weeks,dn doc bgthu kntung sy kosong.. doc bg apoimnt scan lg 2mggu.. sape pnh ad pngalaman mcm nie.. help me.. i need info ?

1 Balas

Masa sy dpt tau pregnant, sy try check pakai upt. Lps tu sy pergi klinik swasta untuk scan. Doc cakap kalau kira ikut tarikh last period 10w tp kalau ikut size kantung masa scan 6w 6d. Masa scan tu pon kantung kosong jugak & doc suruh repeat scan lps 3 minggu.