"spotting"?

Assalamualaikum... bru² ni sy ade test urine n +ve prgnt.. then td sy tgk kt panty liner ade tompok darah tp xbyk... normal ke ye awl² prgncy mcm tu?? maybe sy buat keje berat packing brg nk pindah rumah.. risau plk rsa ???..ade tk mommies yg penah jd mcm ni?

7 Balas

sy mengalaminya.. buat kje berat sikit @ brjln @ brdiri lama akn spotting brownish.. kdg3 mcm bleeding sbb ada darah fresh.. g jmp doc.. doc ckp treatened misscarriage.. tp bila scan kantung ok, jantung baby pn dh nmpk.. doakn sy n kandungan sihat ye ibu2 smua.. #7weeks #3rdbaby

4y ago

insyaAllah sis.. doa yg baik2.. sama2laa kita jaga dri ye..

ye xbyk...dia xla merah...warne brown² cmtu... tula..nt nk g klinik la check...tkt plak... tq ye sis

Klu awal Bulan & baby first it's normal.. klu sikit lh.. tp klu nk kepastian lbh baik double check kt doc..

Klu spotting warna coklat & tak byk kluar hanya bercak saja. Itu tandanya implantation sis

4y ago

Wc sis

hati2, .. saya ritu buat keje berat , bru lgi gugur 7week, spotting 4 hari .. terus gugur

4y ago

pergi lah jumpe doc ..

Spotting normal diawal kandungan. Tp lebih baik segera bjmpa doc untuk pastikan semua ok.

4y ago

baiklah sis...tqvm

jumpa doc sebabnya sia masih awal kandungan. pastu angkat berat pula.

4y ago

tq...ok sy jmpa doc nt