Confuse samada pregnant ke x..

Assalamualaikum semua mommies.. Nk tye ade mommies kat sini sama situasi mcm sy? 15hb 2 cek upt terang benderang then a week after terus jd samar2.. On 15hb scan doktor bgtau kantung kecik sgt n bentuk x cantek, after blk dr klinik ade spotting cume on n off je.. 2 hari lpas mmng xde dh brown spotting unless kalo byk bergerak mcm semlm n hari ni ade keluar brown spotting cume sikit je. So yg menjadi tanda tanya sy skg ni samada sy ni pregnant ke x? Sbb upt test dh xde line bile sy buat pagi td.. Risau jgk takut sy x jd pregnant.. Sy plan dlm minggu br nk gi klinik blk..tq

2 Balas

sebelum ke klinik , test semula. kalau 1 line mungkin tak ada rezeki lagi . test pakai 2 3 jenis upt , incase upt ada yang rosak

bole try beberapa upt, then pergi scan lg, moga dipermudahkan